full-time creative | part-time nomad

Hoi, ik ben Margot,

Ik ben ondertussen al bijna twee jaar het gezicht achter studio mmooy. Ik focus me op strategisch & eigentijds webdesign. Websites en webshops die opvallen én klanten binnen brengen!   

Het idee om studio mmooy op te richten kwam tot leven toen ik op mijn vorige kantoorbaan weer reikhalzend uitkeek naar het weekend. Daar groeide het besef dat ik mijn leven anders wou indelen. Ik wou niet leven van weekend tot weekend. Ik wou niet werken voor iemand anders. Ik wou zelf kiezen wie mijn klanten waren.

Fast, forwarrrrrrd & hier zijn we. Meet my baby studio mmooy. Door studio mmooy werk ik iedere dag met passie voor leuke projecten, voor ambitieuze en inspirerende ondernemers & merken. Bij mij geen kant en klare ontwerpen, maar echt custom-made design. I love pushing limits, geen vraag is mij teveel!  

Achtergrond

Design is altijd een passie van mij geweest. Mijn opdracht op school mocht misschien niet super zijn, maar mijn powerpoint presentatie was dit zeker wel. Toch maakte ik een paar kleine omwegen tot ik web designer werd. Zo haalde ik: 

2 Masters in communicatie & marketing.
1 Opleiding tot Growth hacker

Hierna ging ik werken voor een groot e-commerce bedrijf als front-end developer & ging ik als lead user experience designer aan de slag. 

What’s in a name?

Onder het mom: ingewikkeld gaat ook! studio mmooy is een mix van mijn naam Margot Moyaert & het woord “mooi”. Want mooi webdesign, daar gaat studio mmooy volledig voor!

Laat ons koffie drinken bellen mailen  ?